DSCF1255

TRYFFELVECKOR & Tryffeljul 2022

P Å   R E S T A U R A N T   A U B E R G I N E

7 november startar tryffelveckorna

Det som började som en idé under en matresa till Toscana har nu blivit en institution i kroglivet i Stockholm och intresset växer varje år. Den sjunde november fyller vi åter menyn med fantastiska tryffelrätter i både bar och matsal och vi laddar tryffelshoppen med allehanda godsaker. Varmt välkommen till Tryffelveckorna 2022. En höjdpunkt för varje matälskare!

För att se förra årets tryffelmeny, kika längre ner på sidan. 

Tryffeljulmeny 1 - 23 december på aubergine

Julen ska vara en tid då det godaste vi har står på bordet, och vad är godast: ett traditionellt julbord eller ett frosseri i härlig tryffel? Vi vet vad vi skulle välja, och även om du är en vän av det traditionella julbordet så tror vi att vår julmeny skulle passa dig. Den är helt enkelt för god för att misslyckas. 

Tryffeljulmenyn serveras mellan den 1- 23 december och gäller för samtliga i sällskapet och måste även förbokas. Välkommen att boka bord redan nu.

DSCF1231
tryffelsidan_bild2

Kontakt

Öppettider

  1. måndag - torsdag
  2. fredag
  3. lördag
  4. söndag Stängt

Om Aubergine

Aubergine är en restaurang på Östermalm i Stockholm där vi hyllar allt som hör till livets goda. Vi bjuder på en säsongsinspirerad meny baserad på förstklassiga råvaror. Utöver det bjuder vi, genom våra gäster på en fantastisk bar där umgänge och trevliga stunder står i centrum.

Följ oss

© 2015 Restaurant Aubergine • Linnégatan 38, Stockholm • Tel: 08-660 02 04