Tryffelveckor

Tryffelveckor


tryffelveckor

AUBERGINES TRYFFELVECKOR

2018 års tryffelveckor är nu över. Vi ses  på tryffelvekorna 2019!

Det som började som en idé under en matresa till Toscana har nu blivit en institution i kroglivet i Stockholm och intresset växer varje år. Kring början av november fylls vår meny av fantastiska tryffelrätter i både bar och matsal och tryffelshoppen laddas med allehanda godsaker. En höjdpunkt för varje matälskare!

Den allmänna kunskapen om tryffel har tidigare stannat vid att det är en liten knöl som växer under jord, bökas upp av grisar eller hundar och betingar ett pris av en smärre förmögenhet. Men i och med upptäckten av tryffel på Gotland och ett stadigt ökande intresse för matlagning är det tydligt att vi vet mer om denna guldklimp.
Målet med tryffelveckorna är att på ett njutbart och roligt sätt öka gästernas kunskap om tryffeln. Vi kommer ha tryffelexperter och vinkännare på plats som gärna delar med sig av sina kunskaper till er gäster, både om den italienska och kroatiska vita tryffeln och den lite nyupptäckta svarta från Gotland.

ny_tryffelbild
tryffelpasta620

TRYFFELMENY 2018

Förrätter

Varmrätter

Efterrätter