Tryffelveckor

Tryffelveckor


tryffelveckor

En hyllning till tryffel

Varje år kring början av november fylls vår meny av fantastiska tryffelrätter.
Glöm inte att boka bord i god tid. 

Det som började som en idé under en matresa till Toscana har nu blivit en institution i kroglivet i Stockholm och intresset växer varje år.

4 veckor av härliga smakupplevelser.

Den allmänna kunskapen om tryffel har tidigare stannat vid att det är en liten knöl som växer under jord, bökas upp av grisar eller hundar och betingar ett pris av en smärre förmögenhet. Men i och med upptäckten av tryffel på Gotland och ett stadigt ökande intresse för matlagning är det tydligt att vi vet mer om denna guldklimp.
Målet med tryffelveckorna är att på ett njutbart och roligt sätt öka gästernas kunskap om tryffeln. Vi kommer ha tryffelexperter och vinkännare på plats som gärna delar med sig av sina kunskaper till er gäster, både om den italienska och kroatiska vita tryffeln och den lite nyupptäckta svarta från Gotland.

ny_tryffelbild
tryffelpasta620


Tryffelmenyn som serverades 2016 kan du se nedan

Förrätter

Varmrätter

Efterrätter